Incearca produsele noastre

Scopul nostru este sa demonstram ca Produsele Reciclate pot avea aceeasi calitate, durabilitate si bun gust precum si produsele conventionale, fiind chiar mai accesibile la pret si oferind o nota aparte de autenticitate.

– – –

Toate produsele noastre sunt in proportie de 75-100% Reciclate sau din materiale reciclate, acestea provenind din productie proprie sau achizitionate de la alti producatori din domeniul Reciclarii.

Ele garanteaza aceeasi calitate si functionalitate precum produsele conventionale, fiind folosite doar piese si materiale care sunt in conditii foarte bune sau reconditionate, precum si din materiale textile si materie prima achizitionata direct de la furnizori de specialitate.

Fiind un proces de semi-fabricare si reconditionare, produsele noastre de baza vor avea un pret mai accesibil decat produsele conventionale, la aceeasi calitate.

Fiecare produs are o garantie intre 12 si 24 de luni, putand fi oricand schimbat in cazul in care se sesizeaza o neregula in functionalitatea sau calitatea lui.

Majoritatea produselor comandate online, vor putea fi personalizate, prin materialul textil folosit, culoare si imprimeuri specifice, dand o tenta de autenticitate unica atat pentru uzul personal, dar si pentru vizibilitatea unor Branduri, pentru ONG-uri, Institutii, Asociatii si Companii.

– – –

Dezvoltam in mod constant noi produse si concepte de reciclare prin produse, care sa satisfaca standardul de calitate si bun gust.

Urmariti-ne pe [Facebook] pentru a fi la curent cu cele mai interesante noutati.

– – –

Achizitionand produsele InoTech, sustineti Misiunea noastra de a dezvolta noi concepte de Reciclare si Ecologie, precum si noi produse reciclate, care sa aiba intr-adevar o utilitate la fel de sigura precum produsele conventionale.

Asociatia InoTech este non-profit, propunandu-si prin activitatile economie sa fie auto-finantata si independenta de factori externi in desfasurarea activitatii si proiectelor. De asemenea, prezenta activa pe piata locala si nationala, ne permite plasarea produselor concepute din ideilor tinerilor pasionati de Ecologie – Reciclare – Inovare, in direct contact cu publicul si mediu de business.

Ca obiective avem si dezvoltarea unui numar de proiecte sociale proprii, precum si creerea unui Incubator de Proiecte Sociale, oferind si altor tineri dornici de impact, sa isi poata pune in aplicare ideile.

Nu in ultimul rand, cautam sa putem oferi tinerilor pasionati de Ecologie – Reciclare – Inovare posibilitatea de a avea internshipuri calitative, platite, precum si crearea unor noi locuri de munca pentru persoanele din categoriile defavorizate. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s