Stefan Sava

Stefan Sava cu pisica

Stefan este principalul vinovat pentru crearea Business-ului si a Asociatiei InoTech.

– – –

El este cel care a venit cu ideea de Produse Reciclate si mai ales Reciclare prin Produse, a dezvoltat conceptul business-ului si al Asociatiei, a creat primele prototipuri de Scaune Reciclate si a adus echipa impreuna.

– – –

El este Presedintele Asociatiei InoTech, principalul fondator si actualul Coordonator al Departamentului de Productie si al Departamentului Creativ.

Datorita eforturilor sale personale, fizice si financiare, precum si a incapatanarii sale de a nu se da batut, ne aflam astazi, aici, lucrand sa ducem la bun sfarsit misiunea Asociatiei si de a avea un Impact serios in Societate.

– – –

Crucea Rosie Iasi

Are un Master in Materiale Avansate si Tehnici de Analiza Experimentala, la Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor, Universitatea  „Gh Asachi” Iasi.

In termeni de voluntariat, precum si ceilalti crai Fondatori, a petrecut o scurta perioada, de 6 luni, in cadrul AIESEC Iasi, precum si o scurta perioada in cadrul Asociatiei “Crucea Rosie”, in anul 2007.

Blind Man Symphony 2012

                         – – –

A fost Finalist in cadrul Social Impact Award 2012, cu un concept de aplicatie pentru nevazatori, si anume BlindMan Symphony. Puteti citi mai multe despre acest proiect aici.

.

http://www.trilulilu.ro/ropotro/e6d2a2ab1bae5e

– – –

Experienta sa profesionala este una vasta, incluzand:

  • 2008-2010 – Manager de proiect la Airbites Iasi, un furnizor de internet local, unde a coordonat ocazional proiecte pentru cresterea numarului de clienti.
  • 2007-2010 Asistent Contabil la C.A.R.P. Ciortesti, o asociatie pentru pensionari, veterani de razboi ce ofera ajutor financiar, ca o alternativa la sistemul bancar, cu rata dobanzii mai mica. Aici a proiectat si utilizat sistemul propriu de gestiune pe calculator.
  • 2010-2011 Manager de proiect la Mogens Eiberg Erhvervsgartneri A/S, o Companie situata la 100 km sud de Copenhaga – unde a recrutat si coordonat o echipa de romani pentru a efectua o serie de sarcini.
  • 2011 – Antreprenor – un site bazat pe conceptul de haine vintage si scopul sau principal este de a recicla haine de calitate si pe unumite stiluri. www.hainevintage.ro
  • 2012 – Director SC Delfivas SRL  –  Obiectul de activitate al firmei este dezvoltarea de proiecte in agricultura
  • 2013 – Presedinte InoTech.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s