Andu Andrici

Andrici Andu

Putem spune ca Andu a fost cel mai nou membru in echipa fondatoare InoTech, alaturandu-se miscarii in februarie 2012.

– – –

El este principalul responsabil de directia actuala a Asociatiei, pe plan Social, privind proiectele propuse, Incubatorul de Proiecte Sociale, cultura organizationala interna orientata spre tineri si cauze sociale, si strategia manageriala care imbina business-ul cu ideea Asociatiei.

– – –

Momentan este Manager General in cadrul Asociatiei, avand in responsabilitati Directia Manageriala, Departamentul de Proiecte, Departamentul de Finante si Departamentul de Comunicare.

– – –

AIESEC_Logo_2009_new_descriptor_black

Experienta sa anterioara face referire la 2 ani jumate de voluntariat in cadrul AIESEC, fiind si vostul VicePresedinte al Departamentului de Dezvoltare Organizationala, in mandatul 2012-2013. Momentan inca este membru activ in AIESEC.

Experienta in cadrul AIESEC o recomanda ca fiind una dintre cele mai complete, revelatoare si inspirante oportunitati pe care un tanar student o poate avea, beneficiind atat de cunostinte tehnice si experienta multi-laterala, dar si un mediu de invatare national si international.

– – –

FourYears.Go.Pe decursul anilor a fost implicat in initierea proiectului FourYears.Go. Romania, in care insa si-a incheiat colaborarea rapid, dupa 3 luni.

Insa recomanda organizatia FourYears.Go. Romania ca fiind una cu un potential enorm si care, prin misisunea si ambitiile sale, va avea un impact rasunator in mediul national, in anii ce vor urma.

– – –

Andu Aikido

aikidoEste instructor de arte martiale – Aikido, fiind student aikido in cadrul Dojo-ului Marubashi, din Iasi, sub indrumarea senseilor Viorel Lungu, Gabriel Ciobanu si Dumitru Curpan,

Extrapoland pana la Sensei George Koliopoulos, 6 Dan Aikido Aikikai, Head-Sensei al Federatiei Elene de Aikido Aikikai, Grecia, Atena.

– – –

In data de 3 aprilie 2013 si-a deschis propriul Club de Aikido – Bushin Dojo, care este in continua dezvoltare, cautand sa ofere o educatie vasta in privinta artelor martiale, abordand atat martialitatea, cat si filosofia unui astfel de mod de viata.

Idealul sau, in aceasta privinta, este sa ofere o alternativa pasnica, atat fizica, cat si mentala, privind conflictele ce pot izbucni oricand intre doua sau mai multe persoane. -

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s