Andrei Neagu

Andrei Neagu

Andrei este cel vinovat de formula actuala a echipei de fondatori ai Asociatiei, fiind punctul de legatura cu aproape toti membrii, partenerii si colaboratorii nostri.

– – –

El este Coordonatorul Departamentului de Vanzari, atat pe partea de Achizitie cat si pe partea de Vanzari efective, privind toate pietele targhetate.

– – –

Andrei are 22 de ani, din Moinesti, iar de la 12 ani avea ambitia arzatoare de a deveni Business-Angel. Aceasta ambitie a fost cea care i-a dictat actiunile in anii ce au urmat.

– – –

A studiat Administrarea Afacerilor in cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”, Iasi, in engleaza (Business Administration). Inca din primul an de facultate a intrat in AIESEC Iasi, unde a petrecut 2 ani ca voluntar, fiind implicat pe diverse proiecte.

AIESEC

Poarta mereu o recomandare sincera despre AIESEC, in general, si mai ales pentru AIESEC Iasi, fiind mediul ce i-a deschis cele mai multe oportunitati si l-a determinat sa isi puna intrebarile potrivite, care ulterior l-au condus pana in punctul in care se afla la momentul actual.

– – –

JCI IasiS-a alaturat organizatiei JCI Iasi (Junior Chambers International) in anul 2011, fiind cel mai tanar membru acceptat in organizatie, la acel moment.

A fost coordonatorul proiectelor BNE (Business Networking Event) si Cina de Afaceri, precum si in echipa de organizare a Delegatiei JCI Iasi, pentru JCI European Congress 2013, Monaco.

Momentan este VicePresedinte pe Antreprenoriat, in JCI Iasi, pentru anul 2013. Aspiratiile sale viitoare, in privinta JCI, merg mai departe de granitele organizatiei de la nivel national.

-

– – –

A fost premiat drept  “Cel mai bun tanar antreprenor” la Gala Tinerelor Valori, eveniment organizat de catre TNL Iasi.

– – –

Fresh & Go

De asemenea, este Fondator & Director General al firmei “Fresh & Go“, primul supermarket pentru companii, din Romania.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s