Despre InoTech

InoTech este o asociatie non-profit (nu pentru profit), non-guvernamentala, apolitica, infiintata in anul 2013, cu activitati orientate spre Ecologie – Reciclare – Inovatie.

– – –

Are doua domenii de activitate:

Un domeniu economic: manufacturarea si comercializarea de produse reciclate si produse fabricate din materiale reciclate, precum si implicarea acestora in actiuni de CSR.

Un domeniu social: voluntariat & dezvoltare de proiecte sociale.

– – –

Domeniul economic are ca scop independenta financiara a activitatilor Asociatiei, profitul obtinut din comercializarea produselor fiind reinvestit in dezvoltarea infrastructurii asociatiei si desfasurarii proiectelor sociale din cadrul ei.

Domeniul social se adreseaza ideii de Ecologie – Reciclare – Inovatie, sustinerea initiativelor de acest fel in mediul local, sprijinirea tinerilor pasionati de aceste domenii, precum si dezvoltarea de diverse proiecte de natura sociala.

Misiunea noastra este sa creem o infrastructura organizationala stabila si bine finantata, care sa poata sustine un volum de proiecte sociale, precum si cresterea nivelului de constientizare si implicare, a publicului general, in Ecologie si Reciclare, atat la nivel local, cat si national.

– – –

Printr-o prezenta puternica pe piata locala si nationala, ne propunem crearea unei platforme de promovare si plasare in mediul economic a noi concepte si produse care sa sprijine ideea Reciclarii si Ecologiei, precum si incurajarea si sprijinirea initiativelor si inovatiilor tinerilor, in acest sens.

Scopul ulterior al actiunilor de natura sociala, precum si al factorului economic, se indreapta spre crearea si dezvoltarea unui Incubator de Proiecte Sociale, atat pentru proiectele dezvoltate in cadrul Asociatiei, cat si externe.

– – –

Urmarim sa dezvoltam Produse Reciclate, de calitate, durabilitate si bun gust, care sa ofere o alternativa — produselor conventionale, pe piata locala si nationala.

– – –

Fiind o Asociatie, cautam sa colaboram in mod deschis cu diverse Firme, Companii, Institutii, ONG-uri, in dezvoltarea de proiecte pe domeniul Ecologiei si Reciclarii, precum si a CSR-ului.

Aceasta colaborare se poate extinde si la nivel economic, pe partea de Achizitii de materiale si obiecte ce pot fi reciclate, Servicii de reconditionare si Vanzare de produse reciclate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s