Sa multumim celor care ne-au fost alaturi!

Inainte sa incepem sa ne laudam cu reusitele din ultimele zile si cu experientele care le-am trait, avem placerea sa multumim celor care ne-au fost alaturi in cadrul campaniei de promovare, pornita cu putin peste o saptamana in urma.

Eu sustin InoTech

Cu toate ca aceasta campanie de promovare avea principalul scop in strangerea de voturi pentru premiul de “Community Voting” in cadrul SIA, care garanta participantului cu cele mai multe voturi, unul din cele 3 premii puse in joc, pe noi ne-a ajutat enorm in crearea unei vizibilitati solide in cadrul retelelor in care activam, precum si in Social Media

(strangand peste 600 de Like-uri pe Facebook si zeci si zeci de mesaje de sustinere si apreciere)

– – –

ZenDoo

Si in ciuda faptului ca am avut sprijinul multor prieteni, cunostinte si contacte bine plasate si influente, nu am reusit sa ne clasam pe primul loc, acesta revenind colegilor de la Zendoo Kindergarten, cu 810 voturi unice, insa am reusit sa ajungem pe locul 2, cu 562 de voturi unice (dupa filtrarea tuturor voturilor invalide sau false).

Acest lucru nu ne-a oprit insa, fiind unul dintre ceilalti doi castigatori, prin Voturile si Notele acordate de catre Juriul proiectului, alaturi de cei de la Cooperativa de Arta.

– – –

De asemenea, tot in cadrul acestui proces de multumire, oferim si premiile puse in joc, prin cele doua concursuri lansate pe Facebook, de like si share.

Toti cei implicati au fost notati si numerotati intr-o lista, dupa care am pus in functiune mirifica unealta “random.org” care ne-a ajutat sa alegem, impartial, pe cei care vor lua aceste premii acasa.

Acestia sunt dupa cum urmeaza:

  1. Scaunele de Birou InoTech vor merge catre: Stefan Tita si Antonio Baroiu.
  2. Biletul gratuit Leadership Summit: Mircea “Tzury” Serendiuc
  3. Voucher 25% Reducere Leadership Summit: Laura Taschina
  4. Cartile “Action Reflection Learning”: Eugen Dragomir, Georgiana Toma si Delia Cocalia

Castigatorii vor fi contactati in urmatoarele 24 de ore pentru detalii 🙂

– – –

Si am dori sa multumim tuturor celor care ne-au ajutat, fie cu un Like pe Facebook, fie cu un Vot, fie cu un Share, sau cu o implicare mult mai substantiala, lucrand ca promotari, alaturi de echipa InoTech.

Printre care se enumera cei din comunitatea AIESEC IasiAIESEC RomaniaJCI Iasi, diversi blogeri, precum si persoane “simple” care au demonstrat ca “daca chiar vrei sa ajuti, poti gasi mereu o metoda”.

Va invitam in continuare sa Fiti alaturi de noi!
Join us! Shape lives! 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s